Om oss

Blocho handlar om enkelhet och hållbarhet. Vi erbjuder ett sortiment av porslin som ska passa så många som möjligt. Hos oss hittar du prisvärda produkter med hög kvalitet och snygg design. Idag är vi marknadsledande leverantör av porslin till restauranger, caféer, hotell och storkök. Vårt porslin finns över hela Sverige och kan handlas via våra återförsäljare.

Vår vision är att vara ledande inom mat- och dryckesupplevelsen. Vi tror att vi gör det genom noga utvalda produkter, så du slipper söka bland tusentals artiklar och kan fokusera på det du är bäst på.

Porslinet är ett slitstarkt och prisvärt fältspatporslin som tål en tuff restaurangmiljö. Porslinet tillverkas i Europas största och modernaste porslinsfabrik bara 60 mil från den svenska kusten. Vi tror inte på långa transporter från andra världsdelar och vi arbetar kontinuerligt med vår värdekedja för att säkerställa effektiva transporter till Sverige och slutligen till dig som kund.

Blocho är ett familjeföretag som startade 1986 i Stockholm. I början fungerade Blocho som ett inköpsstöd till svenska bolag som ville importera varor från Europa. Idag producerar vi själva under eget varumärke och brinner för att skapa unika upplevelser inom mat och dryck, oavsett om du är professionell användare eller glad amatör.