Beställningar

Både privatpersoner och företag kan handla genom våra återförsäljare. Mejla oss på info@blocho.se så hjälper vi dig att hitta rätt återförsäljare.

Vill du bli en återförsäljare, kontakta oss!

Gör en prisförfrågan genom att lägga produkter i varukorgen här på sajten. Vi tar sedan kontakt med rätt återförsäljare och ser till att du får hjälp med beställningen.

Din återförsäljare får en orderbekräftelse med priser. Om du inte önskat ett särskilt leveransdatum skickas varorna omgående. Det betyder att du som kund har varorna inom 1–3 dagar beroende på var i Sverige du befinner dig.

Beställning av varor med egen dekor eller logotyp tar ett par veckor eftersom de behöver produceras. Här kan du läsa mer hur processen ser ut.

Ja, du får ett mejl från fraktbolaget där du kan spåra leveransen.

Det är inga problem att ändra eller ta bort en beställning fram tills att orderbekräftelse skickats till din återförsäljare. Efter att orderbekräftelse skickats är varorna ofta redan på väg. Då kan du behöva ta emot varorna och göra en retur.

Är du återförsäljare tar du kontakt med oss direkt när en ändring behöver göras, så ser vi hur långt hanteringen av beställningen kommit och hur vi kan lösa önskemålet på bästa sätt.